ADEVARURI NESTIUTE

Vitraliul...Cei care au vizitat inainte de anii 1999-2000 Magazinul Muzica din Bucuresti (Calea Victoriei nr. 41) au remarcat cu siguranta vitraliul reprezentativ de aproape 300 mp care aducea o nota distinsa magazinului si constituia chiar un punct de atractie…Cand autorul lucrarii Ion Oroveanu a auzit ca opera sa a fost distrusa in totalitate, a crezut ca totul este doar o gluma…dar nu a fost asa.

Citeste aici:

In cautarea vitraliului pierdut

Continue Reading

“The shop will be the fourth branch of the Paris establishment in thic country and the first restaurant to be opened by the Petrossian family, whose business is more than 60 years old. About a third of the 2,000-square-foot space, designed by Ion Oroveanu, will be devoted to over-the-counter sales.” for more click here: Article  The New York Times 

By Shawn G. Kennedy
Published: May 13, 1984

“Intr-o seara deosebita, in compania unor personaje discrete dar cu o stralucire aparte, am avut ocazia sa cunosc un OM cu un simt al umorului elaborat si zambet subtil. Mai tarziu am aflat cine este…Ion Oroveanu. Acum suntem prieteni si incercam impreuna sa transpunem in scena online povestea vietii lui.”

                                                                                                         Ionut Tudose